woims-facebook-marketing

 

 

 

FACEBOOK MARKETING 

Szeretné, hogy a szolgáltatása, terméke láthatóak legyenek
a Facebookon az új lehetséges ügyfelei számára?

down2

 

 

 

Több mint 1,6 milliárd felhasználóval a Facebook a világ legnagyobb social média hálózata, amely reklámokkal közvetlen, célzott üzeneteket küld a célközönsége számára.

 

 

 

Ez az első lépés a siker felé:

A WOIMS SOCIAL FRIEND rendszere a Facebook hirdetéssel foglalkozó üzletág, ezt a szolgáltatásunkat a különböző iparágakból származó márkákra irányítjuk. Fő célkitűzésünk a változások folyamatos nyomon követése és a legújabb üzleti terndek, lehetőségek kiaknázása az elérhető legnagyobb kampány siker eléréséhez.A Facebook-hirdetések legnagyobb előnye, hogy rendszeresen közzéteszi a hozzászólásokat, nyomon követheti mindenféle KPI-t, akár a márka tudatosságát, a webhelyforgalmat, akár az értékesítési információkat.

A Facebook hirdetések ideális esetben cselekvés ösztönző hatásúak, így biztosíthatja, hogy a felhasználók szinte azonnal reagálhatnak a termékek vagy szolgáltatások iránt.

    A Facebook célzási beállítások alkalmzásával sokat segíthetünk az értékesítés fejlesztésben. A Facebook hihetetlenül erőteljes célzási lehetőségeket kínál, A felhasználókat demográfiai, helyszíni, oktatási, munkahelyi, érdekeik, viselkedésük, eseményeik, például egy gyermek születése vagy egy új otthonba költözése alapján célozhatja. Ezeket kombinálva pontosan meghatározható a célközönség és hatékony hirdetéseket adhatunk számukra.

  • személy neme, kora
  • földrajzi elhelyezkedése
  • személyes érdeklődése
  • foglalkozása
  • tanulmányai
  • e-mail címek (testreszabott közönség)
  •  


Vonzó eszköz, különösen költséghatékony marketing kampányok készítésében.

A Facebook kommunikáció egy kétirányú utca, amely egyben nagyszerű piaci elemzéseket ad számunkra. A Facebook rendszere értesíti a felhasználóit arról, hogy mit csinálnak ismerősei, így ha csak egy felhasználó használja az alkalmazást, vagy csatlakozik a csoportjához, vagy az oldal rajongója lesz, a Facebook tájékoztatja követőit a tevékenységéről, így a potenciális ügyfelek köre folyamatosan növekszik.

Milyen előnyökkel jár egy vállalat számára egy sikeres Facebook oldal? 

Több cél is meghatározható a vállalatok számára. Termék vagy szolgáltatás népszerűsítés de akár célként meghatározhatjuk az értékesítést is. A másik fontos irány az a WOIMS Employer Branding. A munkáltatói brand felépítésére és a folyamatos kommunikációra az egyik legjobb kezdő eszköz a Facebook.

Ki tölti fel folyamatosan a tartalmat? 

A WOIMS Social Friend rendszer komplex megoldást ad a tartalom feltöltésére legyen az kép vagy videó. Minden tartlamat elkészít a WOIMS Visual Media üzletága. 

Lépjen kapcsolatba velünk, hiszen minden felület egyedi, és az ár számos tényezőtől függhet.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.