eretkesites-fejlesztes-korszeru

MEGOLDÁSOK AZ ÉRTÉKESÍTÉS FEJLESZTÉSÉHEZ

Stabilitás és fejlődés korszerű eszközökkel.  

INTELLIGENS WEBOLDAL


Miért ne működhetne úgy a weboldala, hogy ne csak a cége termékei bemutatására szolgáljon, hanem az értékesítés fejlesztés egyik fontos alappillére legyen? Kik látogatják a weboldalait? A vásárlói, megrendelői. Miért ne ismerhetnénk meg pontosan őket a weboldalon keresztül? Az intelligens weblap folyamatosan méri, elemzi a látogatók tevékenységét. A mérési eredmények sohasem hazudnak, mindig a valóságot mutatják. Az elemzések alapján állandóan fejleszti önmagát és ezzel az értékesítési rendszert is. Az intelligens weboldal az értékesítés fejlesztés stabil eszköze. Hogyan csinálja?


 

 

VIRTUÁLIS ÜZLETKÖTŐ


A WOIMS megalkotta a virtuális üzletkötőt, ami forradalmian új megoldás az értékesítés fejlesztés területén. Sohasem pihen, 0-24 órában dolgozik, nem megy szabadságra, sohasem késik el és nem lesz beteg. Éjjel-nappal a cégért dolgozik és folyamatosan értékesít vagy támogatja az értékesítési rendszert. Automatikusan válaszol a megkeresésekre, kapcsolatot tart a lehetséges vásárlókkal. Ötödével kedvezőbb a fenntartási költsége, mint egy üzletkötőnek és még hatékonyabban is dolgozik. A virtuális üzletkötő egy komplex megoldás az értékesítés fejlesztés rendszerén belül.


 

ONLINE ASSZISZTENS


A SALES SUPPORTER, az az online asszisztens, egy értékesítési rendszert támogató megoldás, amely az ajánlat kiadás és a szerződés megkötése és a megrendelés közötti időszakban nyújt támogatást az értékesítők számára. Az online asszisztens olyan, mint egy kis robot, ami folyamatosan azt nézi, hogy mivel szolgálhatja ki az értékesítési rendszert. A virtuális üzletkötő legjobb kiegészítő eszköze és az értékesítés fejlesztés egyik professzionális megoldása. Folyamatai bármikor egyszerűen módosíthatók, így mindig a legoptimálisabb lesz az értékesítési folyamata.


ONLINE MARKETING  A VÁLLALATÁNAK

A WOIMS FELÉPÍTI ÉS ÜZEMELTETI 


 

 WEBOLAL
KERESŐOPTIMALIZÁLÁS


A WOIMS feladata, hogy a weboldal optimalizálással ( Search Engine Optimization -SEO)  a webhelye jó helyen legyen a Google találatok között.

KERESŐOPTIMALIZÁLÁSRÓL

 

 WEBOLDAL ELEMZÉS
GOOGLE ANALYTICS


A Google Analytics segítségével figyelemmel kísérjük weboldal, valamint a kampánya teljesítményét és folyamatosan elemezzük az optimalizáláshoz.

WEBLAP ELEMZÉS

 GOOGLE ADWORDS
KAMPÁNYOK


Maximálisan kihasználjuk az internet erejét, új potenciális ügyfeleket hozunk a Google AdWords segíségével a termékei vagy szolgáltatása számára.

GOOGLE KAMPÁNYOKKÖZÖSSÉGI MÉDIA
KAMPÁNYOK


A Facebook marketing az online marketing egyik gyorsan növekvő platformja. Direkt módonérjük el célcsoportot egy professzionálisan felépített Facebook oldallal.

FACEBOOK KAMPÁNYOK

 

 VIDEÓ KÉSZÍTÉS 
VIZUÁLIS MARKETING


Kihasználjuk a YouTube videómegosztó teljesítményét, hogy minnél több és jobb minőségű megfelelő üzenetetet kommunikáljunk a megfelelő célcsoportnak.

VIDEÓ KÉSZÍTÉS

 DIREKT
MARKETING


A megfelelően létrehozott és közzétett hírlevél nagyon jó hatással lehet az eladásokra, ezért ezt mi üzemeltetjük az termékei, szolgáltatása számára a hirlevélküldő rendszert.

ONLINE KAMPÁNYOK

 

ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER
FELÉPÍTÉSE INDULÓ
CÉGEK SZÁMÁRA


Most indult a vállalkozása és Ön a cégének a motorja. A WOIMS felépíti és üzemelteti hozzá az értékesítési rendszert.

MEGNÉZEM

ÉRTÉKESÍTÉS FEJLESZTÉS
KÖZÉPVÁLLALATOKNAK


Korszerű marketing megoldásokkal fejlesztjük az értékesítési rendszerét, hogy 0-24 órában dolgozzon még akkor is, amikor mindenki pihen.

MEGNÉZEM

ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÁS
NAGYVÁLLALATOKNAK


Értékesítési rendszer támogatása, értékesítési rendszer automatizálása, online marketing az értékesítés fejlesztéséhez.

MEGNÉZEM

ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER
KÜLFÖLDÖN


Értékesítési rendszer felépítése és üzemeltetése német nyelvterületen - Németországban, Svájcban, Ausztriában.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

 

MUNKÁRA FOGJUK
A weblapját


Manapság már az uralja a termékei piacát, aki az internetes megjelenésben is uralkodik. Hiába van egy korszerű weblapja, ha senki sem találja meg, értéktelen a Google első találati helyek között lévő weblap, ha senkit sem érdekel. A WOIMS munkára fogja a weblapját, hogy ne csak egy marketing eszköze legyen.

 

 

ADUNK EGY 0-24 ÓRÁBAN
DOLGOZÓ ÜZLETKÖTŐT


A WOIMS megalkotta VIRTUAL BUSINESSMAN rendszert, azaz a virtuális üzletkötőt, ami egy új dimenziót nyit a kereskedelmi rendszerek működésében és az egyik leghatékonyabb eszköz a rendszere fejlesztéséhez. A VIRTUAL BUSINESSMAN ideális munkatársa lesz, mivel akkor is dolgozik, amikor mindenki pihen.

 

NÉZZE MEG AZ
IDEÁLIS CÉG mŰKÖDÉSÉT


A WOIMS és az ECONOMSOL közösen elkészítették az ideális cég modellt. Megbízóink vállalata és az ideális cég között azonnal láthatóvá válik az eltérés. Feladatunk, hogy a partnereink vállalatainak működését a lehető legoptimálisabb irányba vigyük és az elérhető legmagasabb értéken tartsuk. 

HOGYAN DOLGOZNAK A WOIMS TERMÉKEK?

- nézze meg ebben a rövid videóban -

értékesítés fejlesztés videó

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.