stabilitas

MEGOLDÁSOK AZ ÉRTÉKESÍTÉS FEJLESZTÉSÉHEZ

Stabilitás és fejlődés korszerű eszközökkel.


 

ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER
FELTÉRKÉPEZÉSE


A WOIMS szakértő munkatársai feltérképezik a cége értékesítési rendszerét. Megvizsgálják a vevő szerzési megoldásait, az ajánlat kiadás gyorsaságát, a szerződéskötések hatékonyságát, valamint a meglévő vásárlók hatékony visszakövetését.

 

Marketing TÁMOGATÁS
KORSZERŰ ESZKÖZÖKKEL 


 A marketing rendszerünk folyamatosan támogatja az értékesítési rendszer működését. Korszerűsíti vagy felépíti a vevők megszerzéséhez és megtartásához szükséges marketing felületeket, kiemelten az online marketing eszközök területén. Új dimenzióban építjük fel a vevőszerzést, korszerűsítjük az ajánlat kiadást, gyorsítjuk a vevők felé a kommunikációt. 


 

AUTOMATIZÁLT
ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER


Hatékonyabb mint azt valaha is gondolta volna. A VIRTUAL BUSINESSMAN rendszer több ponton automatizálja a vállalat értékesítési rendszerét. Automatikusan kiadja és visszaköveti az árajánlatokat, időpontot egyeztet az értékesítők számára, folyamatosan ellenőrzi a lehetséges vevők státuszát és a megfelelő pillanatban beavatkozik, hogy támogassa az értékesítési rendszert.


ertekesites-fejleszetes-hibak

HOL LEHET A HIBA A VEVŐSZERZÉSBEN?

értékesítési rendszer fejlesztés videó play gomb

 

Két alaphiba szokott lenni. "Kényelmes" a rendszer azaz, hozzászokott ahhoz, 
hogy a vevők jönnek és nem kell keresni. A másik, hogy keresik az új vevőket de korszerűtlen eszközökkel és 
így csak felégetik maguk mögött a piacot, sőt sokszor akár a versenytársakat segítik ezzel.

INDULHAT A FELTÉRKÉPEZÉS?TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNÉK

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.