WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

KORSZERŰ, ÚJ WEBOLDAL VÁLLALATOKNAK, SPORTOLÓKNAK, MŰVÉSZEKNEK

WEBLAP ÉS WEBSHOP KÉSZÍTÉS


Egy sikeres vállalkozás szinte elképzelhetetlen egyedi arculattal rendelkező weboldal vagy korszerű webshop nélkül. A jó weboldal nem csak új ügyfeleket hoz, hanem nagy részben már kiszolgálja az értékesítési folyamatokat, értékesítőket. Egy intelligens weblap tudásának csak 30 %-a, hogy megjeleníti a vállalat termékeit, szolgáltatásait és bemutatja a vállalatot. A fennmaradó 70 %-ban pedig kiszolgálja az értékesítési rendszert.

 

 

Coding
Advanced customization pana

EGYEDI ÉS EGYSÉGES ARCULAT


A korszerű weboldal egyik legfontosabb alappillére az egyedi, cég arculatára szabott megjelenés. Mitől lesz egyedi a weboldala? El kell felejteni a vásárolt képeket, internetről letölthető grafikákat. A WOIMS weboldal szolgáltatási körébe tartozik , hogy elkészíti a vállalat arculatára szabott saját grafikákat, saját fényképeket, videókat. Így nem csak egyedi lesz a weboldala, hanem pontosan azt mutatja a vállalatáról amit szeretnénk. Az arculat egyik fő feladata, hogy pozitív benyomást keltsen a weblap látogatóban.


CÉLCSOPORT MEGHATÁROZÁSA


Célcsoport meghatározása az első lépés. Ha ezt elmulasztja, vagy nem jól határozza meg, az olyan mintha kőműves úgy építené a házát, mintha nem látná a pontos terveket. Pontosan definiálnunk kell a kommunikáció stílusát, hogy a megfelelő módon szólítsuk meg a látogatóinkat. Tudnunk kell vásárlási, megrendelési szokásaikat, hogy ennek alapján építsük fel a kommunikációs folyamatokat és stratégiát.

woims fur unternehmen 9
SEO pana1

KULCSSZAVAK A WEBOLDALON


A kulcsszavaknak két szerepe van a kommunikáció és a keresőoptimalizálás. Már az elején pontosan meg kell határozni, hogy milyen kulcsszavakra kell, hogy feljöjjön a weblapunk a Google keresőben. Minden terméknél, vagy szolgáltatásnál nem csak fő kulcsszavakban gondolkodjunk, hanem kereső kifejezésekre is. Nézzük, meg, hogy a versenytársak mire optimalizálták a a weboldalukat és próbáljunk meg olyan kulcsszavakat is megcélozni, amikre a konkurencia nem is gondolt.


business plan

ÉRTÉKESÍTÉSI FOLYAMATOK
MODELLEZÉSE

Minden terméknek és szolgáltatásnak egyedi értékesítési folyamatai vannak. Azonban az egyik legfontosabb feladat hogy ezeket a működő folyamatokat modellezünk kell a weboldalon is. Tehát a weboldal struktúrája és felépítése meg kell hogy egyezzen a cégben működő értékesítési folyamatokkal. Ennek a modellezése azért is fontos, mert sok vállalat a folyamatot pontosan üzemelteti de a lépéseket nem vezeti le egy-egy modellben, folyamatban. Ez a modellezés talán az egyik legfontosabb feladat a weboldal készítés előtt, mert lehet bármilyen szép egy weboldal, ha nem megfelelően van felépítve benne az értékesítési folyamat, akkor a vásárlók, csak nézegetik a weboldalt és nem végeznek rajta semmilyen fontos tevékenységet.


Domain names pana

MI KELL AHHOZ, HOGY
LEGYEN EGY WEBLAPOM?

www

DOMAIN NÉV, MEGFELELŐ VÉGZŐDÉSSEL


Megfelelő domain név és a hozzá rendelt végződés kiválasztása fontosabb lépés. Már a weblap vagy webshop készítés elején el kell dönteni, hogy milyen néven szeretnénk, hogy megtaláljanak minket az ügyfeleinek. Érdemes megvizsgálni, hogy a versenytársak milyen domain-t vásároltak és ehhez képest melyiken üzemeltetnek weboldalt. Ne legyünk szégyenlősek, ha a versenytársunk nem foglalta le például a saját márkanevét, vagy nem vette meg elválasztó jellel a termékét, szolgáltatást bemutató domain neveket, attól még mi megvásárolhatjuk, sőt fontos, hogy meg is tegyük. A domain név választás másik fontos szempontja a végződés( .de / .at / .com ). A végződés mutatja a cég regionális besorolását. Például egy .com végződés azt mutatja, hogy nemzetközi a vállalat és ennek megfelelően egy .de végződés azt mutatja, hogy főként németországi ügyfelekkel szeretne foglalkozni a weboldal.

servers

GYORS, BIZTONSÁGOS TÁRHELY


Biztonságos weboldalhoz gyors és megbízható tárhely szükséges. A világban rengetegen tárhelyszolgáltató van. Sok szinte ingyen kínálja a szolgáltatást, de ne legyenek explózióink. Ők is pénzből élnek. Az üzleti modelljükben valahol meg fog térülni az ingyenes szolgáltatás. Tehát nem pénzt fizetünk nekik, hanem olyan információkkal amit eladhatnak harmadik félnek. Kerüljük az olcsó tárhelyeket, mert nem biztonságosak és lassúak. A Szolgáltatási körünkben minden weboldalhoz biztosítunk, gyors biztonságos hosting szolgáltatást.

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK TESZIK TELJESSÉ A WEBLAP INDULÁSÁT

email

EMAIL HOSTING

Bizonyára már találkozott ingyenesen használható email címekkel. Ez magán ember seteén teljesen elfogadott. De egy cég esetén már kevésbé célszerű használni, mert jelentős mértékben csökkenti a vállalat image-et és alacsony a biztonsági faktor is. Gondoljon bele, hogy az üzleti levelezését más cégek is láthatják, esetleg felügyelik. Ha már meg van domain név a névszerver beállítás 1 órás feladat és ezután saját email címmel kommunikálhat. Az E-mail hosting szolgáltatásunk része a spam szűrés és a távoli hozzáférés is.


video

KÉPEK ÉS VIDEÓK

A fentiekben már lírtuk, hogy az egyedi design egyik fontos eleme a weboldalnak. A saját képek és videók elkészítése fontos feladat a weboldal készítés előtt. A képek vizuális kommunikációját a marketing koncepció alapján a WOIMS marketing csapata megtervezi és WOIMS Media cégünk vizuális tartalommal foglalkozó csapata a vállalatnál elkészíti. Így a weblap tervezési fázisa is hasznos dolgokkal telik. Ilyenkor nem csak fényképeket, hanem a videókat el lehet készíteni. Ezek a videók lehetnek a nyitóképben egy rövid 10 másodperces ismétlődő videó a termékről vagy szolgáltatásról, illetve a a rövid bemutatkozó videót a rólunk oldalba.


INTELLIGENS WEBOLDALAK
A VÁLLALATÁNAK A WOIMS-TÓL

Design team pana

SZERETÜNK EGYÜTT DOLGOZNI AZ ÜGYFELEINKKEL


Minden lépést közösen megtervezünk, így pontról-pontra megyünk végig a weblapkészítés folyamatán, végig szorosan együttműködve a partnereinkkel. Ez természetesen az oldal átadása után is így marad, sőt még utána is. Ránk mindig számíthat, mert egy weblap akkor jó, ha együtt fejlődik a cégével.

ELHIVATOTTAK VAGYUNK, SZERETJÜK AMIT CSÁLUNK


15 éve szenvedélyünk az online marketing és ezen belül is a weblap készítés. Figyeljük a nemzetközi tendenciákat, folyamatosan keressük az újabbnál újabb megoldásokat amivel korszerűbbé tudjuk tenni a weboldalainkat. Minden nap arra törekszünk, hogy mindig valami újat, egyedit alkossunk.

woims fur unternehmen 4
woims fur unternehmen 2

15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL A HÁTUNK MÖGÖTT


2007 -óta foglalkozunk egyedi weblap készítésével, programozásával és grafikai tervezésével. Ez alatt az idő alatt több száz weboldalt készítünk nagyvállalatoknak, sportolóknak, művészeknek. Büszkék vagyunk, hogy minden általunk készített weboldal alján megtalálható a WOIMS logónk, amely garancia a minőségre.

GARANCIA A MINŐSÉGRE, GARANCIA A HATÁRIDŐKRE


Csak olyan határidőt mondunk amit be is tudunk tartani, ezzel garantáljuk, hogy pontosan határidőre elkészül a weboldala. Az elkészült honlapokra teljes körű garanciát vállalunk. Egy percre sem marad magára a partnerünk. Több weblap karbantartási csomagot kínálunk amely garantálja a működést.

Setup Wizard rafiki

TÖBB SZÁZSZOR VÉGIGCSINÁLT FOLYAMATAINK


Előre megtervezett folyamatok alapján dolgozunk. Pontosan megtervezzük a weblap készítést, és így tudjuk, hogy melyik folyamat után milyen lépés következik. A tervezett folyamataink olyan lépéseket tartalmaznak, amelyekkel garantálható a minőség, precíz, határidőre elkészülő weboldal.

KARBANTARTÁSI CSOMAGOK MINDEN WEBOLDALUNKHOZ


Több típusú karbantartási csomag közül választhatnak partnereink. Ezekkel a csomagokkal folyamatosan frissítheti, karbantarthatja, biztosíthatja a weblap biztonságát. Minden csomagot egyedileg a vállalatára és a weboldalára tervezünk, ismerve a szokásaikat és a vállalat fejlődési ciklusait.

Computer troubleshooting pana

 

Korszerű, egyedi weboldala lesz,
amely még jobban megkülönbözteti versenytársaitól

MIÉRT FONTOS A WEBLAP TERVEZÉSE A MŰKÖDÉS SZEMPONTJÁBÓL?Az új weboldal tudatos előkészítése határozza meg, hogy a webhely hogyan fog teljesíteni. Sokan kezdik úgy ezt a megbeszélést, hogy „Szüksége van a cégünknek egy új weboldalra". Ilyenkor mi azt a kérdést szoktuk feltenni: Miért, el szeretnék adni a céget? Egy weboldal soha nem a cégnek kell, hanem egy adott terméknek (termékeknek) vagy szolgáltatásnak a bemutatására, értékesítésére. Ha nem határozzuk meg a weboldal pontos feladatát, akkor ne is várjuk el tőle a sikert.

Az előkészítés több fázisból áll. Az első, hogy tisztázzuk a weblap célját, ezután pontosan meghatározzuk a célközönséget, azaz hogy a weblap kinek fog szólni. Lépésről lépésre ki kell dolgozni a weblap látogatói folyamatokat, hogyan és milyen eszközökkel érjük el, hogy a felhasználó kapcsolatba lépjen velünk, ajánlatot kérjen vagy megvásárolja a terméket. Amikor a folyamat készen van, elkészítjük hozzá a design tervet amit természetesen az arculathoz igazítunk. Ezután meghatározzuk a pontos informatikai és hosting hátteret. A legvégén mindent pontosan átbeszélünk, hogy megértse a weblapergonómiát.

coach

- HOGYAN KÉSZÜL EL AZ ÚJ WEBOLDALA?


Az előzetes tervek elfogadása után kezdjük a weblap felépítését. Megvásároljuk a domaint (amennyiben új doménre van szüksége), a látogatottsági volumen és weblap mérete alapján kiválasztjuk, melyik tárhelyünkön fogjuk hostingolni a weboldalt. Ezután elkezdődik a weblap felépítése a design és működési terv alapján. Közben a WOIMS MEDIA csapatunk elkészíti a fotókat és videókat az új weboldalhoz. Nem használunk mások által is letölthető képeket, mert ha felhasználó máshol is ugyanazzal a fényképpel találkozik, akkor nem tudja beazonosítani a weboldalunkat sőt a legnagyobb probléma, hogy a weboldal elveszti az egyediségét, mivel nem csak a struktúra teszi egyedivé a weboldalt, hanem a saját fotók is.


A weboldalkészítést folyamatosan nyomon tudja követni, mert ilyenkor egy felhasználónévvel és jelszóval ellátott felületen keresztül be tud lépni a külső user számára zárolt weboldalba. A weboldal akkor van kész, amikor minden navigáció tökéletesen működik rajta, beállításra kerültek a kapcsolati formok, elkészült az alap keresőoptimalizálási beállítás. Ilyenkor elhelyezzük benne a szükséges mérő eszközöket, amellyel folyamatosan nyomon tudjuk követni a látogatói folyamatokat, volumeneket. Ezek a mérő eszközök segítenek a keresőoptimalizálásban, illetve a weblap esetleges későbbi fejlesztésében. Ezután történik a weblap átadása a megrendelő felé, majd a weblap megnyitható.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

MIKOR VAN KÉSZ A WEBOLDAL?


Sokan azt gondolják, hogy amikor a weblapot megnyitottuk és elérhető a keresők számára, akkor a weblap készen van. Ilyenkor kezdetét veszi a keresőoptimalizálási folyamat, amelynek célja, hogy a weblap minél jobb pozícióba legyen a Google találati listáján. A legdrágább weboldal is értéktelen, ha senki nem találja meg. A másik fontos feladat a látogatói, vásárlói folyamatok elemzése. Az elemzés alapján folyamatosan optimalizálhatjuk a weboldalt, minél kevesebb lemorzsolódó látogató legyen, és minél többen töltsétek ki a kapcsolati adatlapot vagy kérjenek ajánlatot, rendeljék meg a terméket. A weblap support is egy fontos eleme a stabil biztonságos működésnek, ugyanis időközönként fontos elmenteni a weboldalt, frissíteni a rajta lévő modulokat, folyamatosan vizsgálni a weboldal védettségét. A weboldal folyamatos karbantartásával garantálható, hogy mindig professzionális lesz a weboldala.

Site Stats pana

WOIMS webshop

WEBSHOP, WEBÁRUHÁZ


AMIT BIZTOS, HOGY ÁT KELL BESZÉLNI MIELŐTT HOZZÁFOGUNK.


Webáruház készítésére több CMS rendszer is kiválóan alkalmas.
  A webshop valós, fizikai és virtuális termékek értékesítésére szintén megfelelő, így  letölthető termékek, belépőjegy, online tanfolyam értékesítésére is ideális eszköz. Egy webshop sokszor összetettebb, mint egy weboldal, ezért most a WOIMS webáruház fejlesztést megelőzően tisztázandó kérdéseket szedtük össze, fejlesztői szemlélettel. 

 

 

WEBSHOP BÉRLÉS VAGY FEJLESZTÉS?


Induló online értékesítési rendszer esetén elsőkét azt kell eldönteni, hogy béreljük vagy megvásároljunk egy fejlesztett weboldalt. Viszo nt fontos tisztázni, hogy csak egy illúzió az olcsóbb a bérelt webshop, ugyanis mint ahogy azt a mondás is tartja “olcsó húsnak, híg a leve”. Sokszor már az első hetekben kiderül, hogy a fejlesztett webshop az igazán jó megoldás. A bérelt webshop egyik fő jellemzője "eszi, nem eszi, ez van" , tehát felejtsd el az egyediséget, a saját elképzelés szerinti működést, egyedi megoldásokat, ami megkülönböztet majd.

Ha szétnézünk, a komolyabb értékesítési rendszert üzemeltető cégek egyikének sincs bérelt webshopja. Ez egy kicsit olyan, mint mikorcgmail-es e-mail címet használunk a vállalkozásunkban. Bérelt webshopokat kezdő cégek üzemeltetnek és gondoljunk csak bele. Biztos, hogy Ön is egy új, olcsó websopnak adá meg a bankkártya adatait, amelynek a bizalmi indexe a béka fenek alatt van? Komolyabb cégek, mint a MÉDIA MARKT, IKEA és számos jól prosperáló mikró vállalkozás miért nem bérelt webshopot használ? Pedig nekik is olyan egyszerű lenne a használatuk, mint neked. Azért mert hosszú távon drágák, sohasem fognak úgy működni mint ahogy szeretné és olvasson  csak tovább ...

Questions pana

WEBSHOP BÉRLÉS


 • A bérlés esetén az indulási folyamat gyorsabbnak tűnik az első pillanatban, aztán 2-3 héten belül kiderül, hogy ez csak egy illúzió.
 • A bérleti díjat minden hónapban ki kell termeli és fizetni, forgalomtól függetlenül, sőt az első 3 hónapban, amikor még csak töltjük fel a websopunkat is fizetni kell.
 • A bérelhető webáruházak első pillanatra olcsók aztán, ha különböző szolgáltatásokat, modulokat szeretnénk jön a felár, felárak, ami sok esetben meg is duplázza a havi díjakat.
 • Felejtse el, hogy egyedi webshopja lesz, hiszen a megjelenés és a testreszabása tekintetében nem rugalmasak a bérelhető rendszerek, sőt hamarosan szembe is találkozhat egy ugyanolyan webshoppal,mint az Öné csak más színben és más logóval.
 • Olcsóságot áraszt Önről és a termékeiről.
 • Felejse el a keresőoptimalizálást (amit a bérléskor nem hangsúlyoznak), mivel nem fér hozzá sem a HTML kódokhoz, a szerverhez és a SEO szempontjából fontos elemekhez.
 • Modulokkal együtt már az első évben a bérleti díjban kifizeti az épített webshop teljes felépítését és költségét.
 • Felejse el, hogy “én ezt így szeretném” kifejezést. Ezt kap, mert ez van és biztos lehet benne, ha valami egyedi dologra van szüksége, akkor nem fognak a kedvéért fejleszteni.

SAJÁT WEBÁRUHÁZ FEJLESZTÉSE


 • Ha komolyan gondolkodik online értékesítésben, akkor érdemes a fejlesztést választania, mert a bérleti díjak összege egy éven belül biztos, hogy megtérül és nem jelentkezik rendszeres költség a webáruházzal kapcsolatosan.
 • Nagyon-nagyon jól lehet majd keresőoptimalizálni a webáruházat.
 • Saját elgondolás szerint építheti fel a menü rendszert és a folyamatokat.
 • Folyamatosan tudja elmezni az Ön által kiválasztott elemzővel a vásárlói tevékenységeket.
 • Komolyabb vállalatnak látják majd a vásárlók. 
 • Első és legfontosabb a jogi dokumentumok előállítása, de mire ez kész, addigra kész a webshop is.
 • A fejlesztés átfutása valamivel hosszabb, mint a bérlés elindításáé, de megszabadul a kötöttségektől.
 • A saját webáruház megjelenésében, funkciókban biztos, hogy képes lefedni az összes igényeit.
 • Szinte bármikor azt csinál vele, amit csak szerete. Jön egy új ötlet és meg szeretné valósítani? Csak a képzelet szab határt.
 • Saját webáruházzal nincs függősége egy szolgáltatótól.
 • Egyedi megjelenése lesz, soha nem jön Önnel szembe a weboldal más színnel.
 • Ha ép szüneteltetni szeretné sem kerül semmibe.

 

Lépjen kapcsolatba velünk, hiszen minden felület
egyedi és az ár számos tényezőtől függhet.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.