WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

KORSZERŰ, ÚJ WEBOLDAL VÁLLALATOKNAK, SPORTOLÓKNAK, MŰVÉSZEKNEK

 

Korszerű, egyedi weboldala lesz,
amely még jobban megkülönbözteti versenytársaitól

 

uj weboldal 1 

MIÉRT FONTOS WEBLAP TERVEZÉSE A MŰKÖDÉS SZEMPONTJÁBÓL?

Az új weboldal tudatos előkészítése határozza meg a webhely hogyan fog teljesíteni. Sokan kezdik úgy ezt a megbeszélést, hogy „Szüksége van a cégünknek egy új weboldalra". Ilyenkor mi azt a kérdést szoktuk föltenni: Miért, el szeretnék adni a céget? Egy weboldal soha nem a cégnek kell, hanem egy adott terméknek (termékeknek) vagy szolgáltatásnak a bemutatására, értékesítésére. Ha nem határozzuk meg a weboldal pontos feladatát, akkor ne is várjuk el tőle a sikert. Az előkészítés több fázisból áll. Az első hogy tisztázzuk a weblap célját, ezután pontosan meghatározzuk a célközönséget, azaz hogy a weblap kinek fog szólni. Lépésről lépésre ki kell dolgozni a weblap látogatói folyamatokat, hogyan és milyen eszközökkel érjük el, hogy a felhasználó kapcsolatba lépjen velünk, ajánlatot kérjen vagy megvásárolja a terméket. Amikor a folyamat készen van, elkészítjük hozzá a design tervet amit természetesen az arculathoz igazítunk. Ezután meghatározzuk a pontos informatikai és hosting hátteret. A legvégén mindent pontosan átbeszélünk, hogy megértse a weblapergonómiát.

 

uj weboldal 2 

HOGYAN KÉSZÜL EL AZ ÚJ WEBOLDALA?

Az előzetes tervek elfogadása után kezdjük a weblap felépítését. Megvásároljuk a domaint (amennyiben új doménre van szüksége), a látogatottsági volumen és weblap mérete alapján kiválasztjmelyik tárhelyünkön fogjuk hostingolni a weboldalt. Ezután elkezdődik a weblap felépítése a design és működési terv alapján. Közben a WOIMS MEDIA csapatunk elkészíti a fotókat és videókat az új weboldalhoz. Nem használunk mások által is letölthető képeket, mert ha felhasználó máshol is ugyanazzal a fényképpel találkozik, akkor nem tudja beazonosítani a weboldalunkat sőt a legnagyobb probléma, hogy a weboldal elveszti az egyediségét, mivel nem csak a struktúra teszi egyedivé a weboldalt, hanem a saját fotók is. A weboldalkészítést folyamatosan nyomon tudja követni, mert ilyenkor egy felhasználónévvel és jelszóval ellátott felületen keresztül be tud lépni a külső user számára zárolt weboldalba. A weboldal akkor van kész, amikor minden navigáció tökéletesen működik rajta, beállításra kerültek a kapcsolati formok, elkészült az alap keresőoptimalizálási beállítás. Ilyenkor elhelyezzük benne a szükséges mérő eszközöket, amellyel folyamatosan nyomon tudjuk követni a látogatói folyamatokat, volumeneket. Ezek a mérő eszközök segítenek a keresőoptimalizálásban, illetve a weblap esetleges későbbi fejlesztésében. Ezután történik a weblap átadása a megrendelő felé, majd a weblap megnyitható.

 

uj weboldal 3 

MIKOR VAN KÉSZ A WEBOLDAL?

Sokan azt gondolják, hogy amikor a weblapot megnyitottuk és elérhető a keresők számára, akkor a weblap készen van. Ilyenkor kezdetét veszi a keresőoptimalizálási folyamat amelynek célja, hogy a weblap minél jobb pozícióba legyen a Google találati listáján. A legdrágább weboldal is értéktelen hogyha senki nem találja meg. A másik fontos feladat a látogatói, vásárlói folyamatok elemzése. Az elemzés alapján folyamatosan optimalizálhatjuk a weboldalt, minél kevesebb lemorzsolódó látogató legyen, és minél többen töltsétek ki a kapcsolati adatlapot vagy kérjenek ajánlatot, rendeljék meg a terméket. A weblap support is egy fontos eleme a stabil biztonságos működésnek, ugyanis időközönként fontos elmenteni a weboldalt, frissíteni a rajta lévő modulokat, folyamatosan vizsgálni a weboldal védettségét. A weboldal folyamatos karbantartásával garantálható, hogy mindig professzionális lesz a weboldala.

 

Lépjen kapcsolatba velünk, hiszen minden felület egyedi, és az ár számos tényezőtől függhet.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

 

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.