weblap keszites woims

WEBLAP KÉSZÍTÉS

ÚJ WEBOLDAL VÁLLALATOKNAK, SPORTOLÓKNAK, MŰVÉSZEKNEK 

FB egy hatékony eszköz, amely segítségével pontos információkat kapunk a
webhelye felhasználóiról és a felhasználók szokásairól.

A hatékony online marketing számos elemzést használ arra, hogy pontosabban meghatározza terméke vagy szolgáltatása piacát az online felületeken. A Google Analytics eszközzel számos olyan statisztikai adat megtekinthető, amellyel mérhetővé teszi a internet kampányát vagy a weblap teljesítményét. A Google Analytics megmutatja, hogy melyik kulcsszavakkal kerültek az ügyfelei a webhelyére, mennyi ideig tartózkodtak a weboldalon, milyen tartalmakat böngésztek, melyik országból vagy városból nézték.

A Google Analytics segítségével nyomon követheti különböző marketingkampányok teljesítményét, és könnyen mérheti a online felületek teljesítményét. Az online marketing mérése kulcsfontosságú a sikerhez, továbbá nagy előnyt jelent a versenytársakkal szemben, hiszen pontosabban célozhat, mint aki nem végez elemzéseket. A Google Analytics egy speciális elemző eszköz a webhelye mögött és az online stratégia lényeges részét képzi. Ha tudatosan használja, sokkal több lehet ettől, mivel így lehetősége nyílik teljes mértékben kihasználni az online felületeket.

A WOIMS Google Analytics támogatással az online felületekhez:

    • megadjuk a legfontosabb teljesítménymutatókat
    • mérjük a SEO eredményeket, a közösségi hálózatok és a fizetett AdWords kampányok sikerét
    • nyomon követjük a céljait és a konverziókat
    • csökkentjük a webhelyével kapcsolatos problémákat


A WOIMS megmutatja Önnek, hogyan lehet a Google Analytics adataiból “olvasni”, fontos következtetéseket levonni és az egyik legértékesebb marketing eszközzé tenni.
Szeretné látni melyik terméke vagy szolgáltatása iránt érdeklődnek a legtöbben?
Szeretne többet tudni az online felületeiről?

Lépjen kapcsolatba velünk, hiszen minden felület egyedi, és az ár számos tényezőtől függhet.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

 

 

0 (Max. 300 Karakterek)

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Elküldés

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.