Winners

woims logo1 

WOIMS MARKETING
AGENCY


A WOIMS MARKETING AGENCY több mint 10 éve köti össze a vállalkozásokat a marketing világával. Összekapcsolhatjuk Önt a marketing világával, és segíthetünk vállalkozásának növekedésében.

Számos marketing szolgáltatást kínálunk, többek között közösségi média marketinget, keresőoptimalizálást és e-mail marketinget, online és offline design. Mi azért vagyunk, hogy a legkorszerűbb marketing támogatással segítsünk a sikerben.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról és arról, hogy miként segíthetjük vállalkozása növekedését.

TOVÁBB
SZERETNE KÜLFÖLDI ORSZÁGOKBAN IS
PROFESSZIONÁLISAN MEGJELENNI?

FELÉPÍTJÜK A KÜLFÖLDI
MARKETING RENDSZERT

A WOIMS AGENCY  rendszer felépíti vállalata számára a külföldi marketing rendszert, bevezeti a piacra termékeit és hatékony marketing eszközökkel támogatja a külföldi értékesítési rendszer mindennapos működését.

 

ÜZEMELTETJÜK A
MARKETING RENDSZERT


Összekapcsolhatjuk Önt a marketing világával, és segíthetünk vállalkozásának növekedésében. A WOIMS felépíti a vállalata külföldi marketing rendszerét és ezután üzemelteti is. Egyablakos ügyintézésünkben minden marketingigényt kielégítünk, a weboldal tervezésétől a közösségi média kezeléséig.

GARANCIA MINŐSÉGRE A
MARKETING RENDSZERRE


A WOIMS MARKETING AGENCY több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban, és a marketingszolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek segítenek vállalkozását a következő szintre emelni. Webdesign, SEO, PPC és közösségi média marketing szolgáltatásokat kínálunk.

 

 

Az Ön egyablakos
marketing ügynöksége

A WOIMS MARKETING AGENCY 

A WOIMS MARKETING AGENCY marketingszolgáltatások teljes skáláját kínálja, amelyek segítenek Önnek elérni célközönségét és elérni üzleti céljait. Szakterületünk a SEO, SEM, PPC, e-mail marketing, közösségi média marketing és még sok más. Bizhat a marketing kampánya sikerében, mert minden feladatot saját rendszerünkön belül végzünk és nem alkalmazunk külső ügynökségeket.

 

A WOIMS MARKETING AGENCY-nél pontosan tudjuk, hogy milyen feladatok teszik sikeressé az Ön cégének nemzetközi jelenlétét.


A WOIMS MARKETING AGENCY-nél tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos az Ön vállalkozásának sikeres nemzetközi jelenléte. Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk rendelkezik a szakértelemmel és a tudással, hogy olyan hatékony stratégiákat tervezzen és hajtson végre, amelyek segítenek Önnek új piacokra terjeszkedni világszerte. A célországok kiválasztásától kezdve a helyi kultúráknak, nyelveknek és szabályozásoknak megfelelő, személyre szabott marketingtervek kidolgozásáig - csapatunk azért van itt, hogy biztosítsa az Ön számára a lehető legjobb esélyt a sikerre.

.

 

 

woims fur unternehmen 1
woims fur unternehmen 2

Elemzés, előkészÍtés, végrehajtás


Stratégiánk három kulcsfontosságú lépésre összpontosít: elemzés, előkészítés és végrehajtás. Először részletes piackutatást és elemzést végzünk, hogy betekintést nyerjünk vállalata jelenlegi helyzetébe, a célországba és az iparági trendekbe. Ezután az Ön üzleti igényeire szabott konkrét tervet dolgozunk ki, amely magában foglalja annak megértését, hogy a kulturális árnyalatok hogyan befolyásolhatják az ügyfelek reakcióját. Végül ezt a tervet olyan technikák alkalmazásával valósítjuk meg, mint a SEO-optimalizálás, a weboldal lokalizációja, a közösségi média kampányok és különféle más digitális marketingmódszerek.

teljes körű támogatás
a WOIMS marketing ÜGYNÖKSÉGGEL

 • Marketing stratégia kialakítása
  • A Buyer Persona (ideális vevő) jellemzőinek, profiljának leírása
 • Marketing terv készítés
 • Weboldal készítés
  • Értékesítési célú oldalak (landing page, sales page) készítése
  • Sales funnel (értékesítési tölcsérek) építése
 • Webáruház készítés
 • UX design készítés
 • Applikációk készítése
 • Keresőoptimalizálás
  • SEO elemzés
  • SEO szövegírás
  • SEM vagy más néven keresőmarketing
 • Direct response copywriting - értékesítési célú szövegírás
 • Google elemzés (Analytics)
 • Google kampányok (ADS)
 • Közösségi média kampányok (Facebook, Tik-Tok, Instagram)
 • Versenytárs elemzés
  • Versenyelőnyök meghatározása
 • Elektronikus kampányok elkészítése (EDM)
  • Kampányok automatizálása
 • Vizuális tartalmak elkészítése
  • Fényképek készítése a marketing anyagokhoz
  • Videók készítése (corporate videó)
 • Online-offline grafikai anyagok
 • Oktatás, értékesítés támogatás
woims fur unternehmen 4

 

A korszerű marketing szerepe a mindennapokban a vállalatoknál


A korszerű marketing egyre nagyobb teret hódít egy vállalati struktúrában, mivel sokkal szélesebb platformon működik, sokkal jobban szegmentálhatja a célpiacot és ennek alapján javul a konverzió, pontosabban mérhető, így hiteles információval szolgálja ki az értékesítést és ezzel a vállalatot.

 

woims fur unternehmen 3
woims fur unternehmen 5

WOIMS marketing ügynökség működése


A vállalati célokhoz igazodva összeállítja a vállalat marketing stratégiáját oly módon, hogy az online/offline marketing eszközeinek lehetőségeit is beleépítik a stratégiába.

A stratégia alapján egy adott időszakra (kampányra, negyedévre, évre) szóló marketing tervet készítünk, amely rögzíti feladatokat, projekteket kidolgozza, meghatározza a határidőket és a teljes rendszer működésének feltételeit.

Elkészítjük házon belül a tervben meghatározott a célpiac eléréshez szükséges marketing eszközöket, hirdetési felületeket, frissítjük, a kampányhoz igazítjuk a weboldalakat és elhelyezzük a mérő eszközöket.

Folyamatos méréssel elemzi a folyamatokat, optimalizálja és a korábbi tevékenységek eredményeit összehasonlítva javaslatot tesz a módosításra és a javaslatok elfogadása után a szükséges változtatásokat is elvégzi.

A kampány végén elemzést készítünk, ami pontosan meghatározza a célpiac reakcióit, vásárlási szokásait, hogy a következő kampány induló pontja minden eddiginél optimálisabb legyen.

Ezeket a feladatokat egy kézben elvégzi a
WOIMS MARKETING AGENCY

Folyamatos támogatást is nyújtunk az Önnel való együttműködésünk során azáltal, hogy időben frissítjük a piaci változásokat és trendeket, valamint kifinomult nyomonkövetési eszközöket biztosítunk az előrehaladás méréséhez. A stratégiai pozicionálás és a kreatív tartalomadaptáció révén csapatunk gondoskodik arról, hogy minden egyes célországban maximálisan elérje a potenciált. A WOIMS MARKETING AGENCY több éves szakértelemmel és élvonalbeli technológiával kombinálva tökéletes partner a nemzetközi jelenlétet kialakítani kívánó vállalkozások számára

 

Szívesen segítünk

Lépjen velünk kapcsolatba, ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról
és arról, hogy miként segíthetjük vállalkozása növekedését.

0 (Max. 300 Karakterek)
Elküldöm

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.