KAPCSOLAT

Írjon nekünk, vagy keressen bátran elérhetőségeinken

KÖZPONTI  ELÉRHETŐSÉGEK

Irodánk címe:

1139 BUDAPEST, Gömb u. 27.

Nyitva tartás:

H-P: 08:00 -17:30 

Központi elérhetőségek:

E-mail: office@woims.de

Vörös Alida / Irodavezető :+36 30 527 7602

CÉGADATOK

WOIMS Cégcsoport magyarországi képviselete.
Sensor Technik Kft.

Székhely: H-1149  Budapest, Egressy út 27-29
Adószám: 14159073-2-42
Cégjegyzékszám: 01 09 918901

Bankszámlaszám: 10700196-69169216-51100007

Alapítás dátuma: 2007.11.28.

Töltse ki űrlapunkat, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

0 (Max. 300 Karakterek)
Elküldöm

Már harmadik éve a legjobb minősítéssel


A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a WOIMS Cégcsoport tagjaként a SENSOR TECHNIK Kft is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.
Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk pénzügyi mutatói kiemelkedően jók.
Azzal, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy továbbra is jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.WOIMS SENSOR AAA logo

WOIMS logók, WOIMS Media, WOIMS Design, Woims Web, WOIMS Marketing

Minden ami a sikeres marketinghez szükséges.

A marketing célok megvalósításának optimális eszköze ha a tervezés és a megvalósítás egy kézben van. Így minden időben elkészül és megfelelő alapot biztosít a sikeres a kampánycélok eléréséhez. A WOIMS saját rendszerén belül biztosítja a kampány megvalósításához szükséges összes eszközt, applikációt.

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.