WEBOLDAL KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Szeretné, hogy webhelye a Google keresési találataiban versenytársai előtt álljon?

 Szeretné megtudni, miért találja meg a versenytársakat, és nem találja meg webhelyét
azonos kifejezések esetén a Google találatai között?

 

A keresőoptimalizálás az első lépés a siker felé. Online elemzésünkkel segítünk önnek, hogy megismerje a weboldalai hibáit. A WOIMS weblap audit nem csak egy egyszerű online weblap elemzés, hanem egy átfogó vizsgálat amelyben szempontból átvilágítjuk  a weboldalát, hogy teljes értékű képet kapjunk az internetes felületén található hibákról. A WOIMS AUDT alapján meghatározzuk a weboldalán szükséges keresőoptimalizálási stratégiát, folyamatot és költségeket és természetesen a várható eredményeket. A SEO (keresőoptimalizálás) egy folyamat és nem egy villanykapocsoló amit felkapcsolunk és már működik is. Sok esetben akár fél év is szükséges az első eredményekhez. Az együttműködés alatt folyamatosan mérünk és elemzünk, vizsgáljuk a weblap pozíciót és ennek eredményeit havonta megosztjuk megrendelőinkkel.


•  webergonómia  •  design  •  sales folyamatok  •  felépítése  •  tartalmi relevancia  •  “mit mond a látogatónak”  •


A keresőoptimalizálásról

A keresőoptimalizálás egy szüntelen folyamat, amely speciális technikákkal javítja a weblap pozícióját a Google keresőben. A SEO egy hosszú távú folyamat, és az eredmények nem jönnek egyik napról a másikra. A keresőmotorok számára néhány hónapot vesz igénybe, hogy észleljék a weboldalunkon végrehajtott változtatásokat, és hogy az oldalainkat jobb helyezéssel jutalmazzák.

A sikeres SEO-kampány első lépése, hogy megismerje jelenlegi pozícióját a piacon a fő versenytársaihoz képest, ezért pontosan bemérjük a weblap jelenlegi helyezését. Az elmúlt 10 évben precízen kidolgozott optimalizálási módszertanunk használata növeli a célzott felhasználói csoport felől irányuló forgalmat a webhelyére.

km img 1


Optimalizálási stratégia kutatása és meghatározása

Számos online eszközt használunk a kulcsszavak legjobb stratégiájának azonosításához. Szezonálisan vagy folyamatosan működik a vállalkozás? Kik azok a felhasználók, akik számára fontos a terméke, vagy szolgáltatása? Milyen erős a versenyhelyzete az adott szegmensben? Mindezek a kérdések, amelyekre ismerniük kell a válaszokat a SEO kampány sikeres végrehajtására.

km img 1


Weboldal technikai hibák keresése és javítás

A webhelyen célzott technikai módosítások szükségesek az összes SEO-probléma eltávolításához. Ezek megkönnyítik a keresőmotorok hozzáférését és az információk lekérését. A jól optimalizált weboldalnak sokkal magasabb forgalma lesz. A technikai hibák jelentős részének javításáig szinte kidobott pénz a keresőoptimalizálásra költeni, mivel az eredmény biztosan elmarad.

km img 1


A weboldal tartalom optimalizálása

A tartalomnak minőségi és tájékoztató jellegűnek kell lennie ahhoz, hogy vonzza a felhasználókat, de előtérbe kell helyezni azokat a szabályokat, amik alapján a keresőmotorok felismerik ezt a minőséget. Az egyik leggyakoribb hiba, hogy nem jó a kulcsszó célzás és nincs megfelelő tartalom a weboldalon. Jól megválasztott kulcsszavakkal sokkal eredményesebbek lehetünk, sőt köztudott, hogy a keresések 65%-70%-a nem egy szavas keresőszavakból áll, hanem a "long tail-nak" nevezett összetett szavakból. Sokszor hibásan meghatározott egy-egy szavas kulcsszavak gyengébben teljesítenek, mint a jól megválasztott kereső kifejezések. Ezért a tartalom optimalizálásának egyik kulcskérdése, hogy milyen szavakat, kifejezéseket határozunk meg a weboldalhoz és ezeket hogyan építjük bele.

km img 1


Látni fogják a weboldalt az érdeklődők

A SEO azt is biztosítja, hogy termékeit vagy szolgáltatásait a lehető legjobb módon helyezzék el és mutassák be. A legmagasabb minőségi információkat biztosíthatjuk az érdeklődők és a keresőmotorok számára.

Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás költsége?
Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon az Ön weboldalának optimalizálási áráról, lépjen kapcsolatba velünk, mivel minden webhely egyedi, és az ár számos tényezőtől függ.

Weboldala keresőoptimalizálással kapcsolatosan lépjen kapcsolatba velünk,

hiszen minden weboldal egyedi, és az ár számos tényezőtől függhet.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

 

 
ertekesites-fejleszetes-hibak

HOL LEHET A HIBA A VEVŐSZERZÉSBEN?

értékesítési rendszer fejlesztés videó play gomb

 

Két alaphiba szokott lenni. "Kényelmes" a rendszer azaz, hozzászokott ahhoz, 
hogy a vevők jönnek és nem kell keresni. A másik, hogy keresik az új vevőket de korszerűtlen eszközökkel és 
így csak felégetik maguk mögött a piacot, sőt sokszor akár a versenytársakat segítik ezzel.

INDULHAT A FELTÉRKÉPEZÉS?TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNÉK

0 (Max. 300 Karakterek)

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Elküldés

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.